sidebar banner

Synundersökning

Synundersökning, optiker, optiker helsingborgI vårt växande informationssamhälle spelar synen en allt viktigare roll. Vi har flera olika behov av att kunna se bra; i trafiken, på TV, datorer, digitala skärmar, tidningar, böcker osv. Du kanske tycker att du ser bra, men när det gäller vanliga synfel är det många som inte känner till att de skulle kunna se bättre med glasögon eller kontaktlinser.

På Optica strävar vi efter att tillhandahålla de mest noggranna synundersökningarna enligt optikerförbundets kvalitétsnorm och med vår spetskompetens i kombination med den senaste tekniken och utrustningen kan du alltid känna tillit till resultatet.

Vi bokar alltid minst 45 minuter för din synundersökning vilket garanterar att du får en grundlig undersökning. Vid undersökningen tar vi reda på dina individuella behov och rekommenderar de glas som passar just Dig och din livsstil, med hänsyn till arbetsmiljö och fritidsintressen.

Vi på Optica utför även synundersökningar inom flera olika specialområden, vår specialitet är vår ögonhälsoundersökning där vi undersöker din ögonhälsa på djupet (rekommenderas till alla som fyllt 50 år). Vi utför även utredningar vid samsynsproblem. Läs mer om våra olika undersökningar genom att klicka i vänstermenyn.

Våra legitimerade optiker är välutbildade och fortbildas ständigt. Vår kunskap är vår styrka. Hos oss är du i trygga händer!

BOKA TID