sidebar banner

Ögonapotek

I vårt Ögonapotek har vi ett noga utvalt sortiment av linsvätskor, ögondroppar, kosttillskott, ögonservetter, mm. som är bra för dina ögon. Givetvis har vi även våtservetter, putsdukar och rengöringsspray för glasögonrengöring. Vi hjälper dig att hitta rätt produkt.

Visste du att det finns kosttillskott som kan hjälpa till att förebygga och bromsa åldersförändringar på gula fläcken? Enligt studier så har specifika näringsämnen i rätt dosering en vetenskapligt dokumenterad effekt. Hos oss hittar du tex. Optivital och MacuShield. Fråga oss gärna om råd!

De flesta har någon gång problem med torra, rinniga eller trötta ögon och det finns en uppsjö av produkter att välja mellan. För bästa möjliga rådgivning kring dina besvär rekommenderar vi dig att boka en synundersökning med tåranalys. Vi har i vårt ögonapotek flera av de marknadsledande produkterna för torra ögon, tex. EvoTears, Hylo-Comod, Hylo-Gel, TearsAgain och ThealozDuo.

Om du har problem med klåda, vaglar, ögonlocksinflammation (blefarit), ögonkvalster (Demodex) eller MGD finns det produkter som kan avhjälpa dina besvär. I vårt ögonapotek hittar du tex. Cliradex, BlephaClean och OcuSoft.

Välkommen in i någon av våra butiker. Med hjälp av vår kunskap och erfarenhet hittar du rätt produkt för just dina besvär!

BOKA TID