sidebar banner

BOKA

Ditt möte

Vår service är lika speciell som dina ögon

Om Oss

Opticas historia började redan 1932 då Martin Fejne öppnade en av Sveriges första renodlade optiska butiker i centrala Helsingborg. Sedan dess har vi vuxit och består nu av fyra butiker belägna i nordvästra Skåne.

Våra ledord är: Kunskap, kvalitet och design.

På Optica erbjuder vi ett brett sortiment av märkesledande glas, bågar, solglasögon, kontaktlinser och synhjälpmedel såsom luppar och förstoringsglas samt kikare. Vi har kompletta optiska verkstäder i alla våra butiker, där vi slipar glasögon, men även kan hjälpa dig med en reparation av dina glasögon om olyckan varit framme.

Vår specialitet är det vi kallar för ”Ögonhälsoundersökning”, som är en form av kvalificerad synhälsovård. Med denna undersökning kan vi se hur dina ögon mår och upptäcka förändringar i ett tidigt skede. Undersökningen rekommenderas främst till dig som är över 50 år. I undersökningen ingår: tryckmätning, synfältsmätning och fundusfoto – där vi fotograferar dina ögonbottnar. Hittar vi avvikelser remitteras du snabbt vidare till ögonläkare för fortsatt vård.

Vår personal är välutbildad och vidareutbildas fortlöpande, allt för att du som kund ska erbjudas den allra bästa servicen och kompetensen.

Välkommen till oss på Optica!