Optica 86 år

Torsdag den 4/10 fyller Optica 86 år! I butiken på Kullagatan firar vi med Lindberg Design Day. Kl. 14-18 visas hela kollektionen inklusive höstens nyheter från Lindberg Eyewear. Vi bjuder enligt tradition även på kanelbullar, dagen till ära.

Läs mer

Optica Båstad 10 år

Optica Båstad firar 10 års jubileum! Det är nu 10 år sedan Optica öppnade butiken i Båstad. Under dessa år har vi undersökt många ögon och levererat många par glasögon. Vi är en lokal optiker som satsar på kvalitet i allt vi gör. Den personliga servicen är också mycket viktigt…

Läs mer

Céline

Nu finns bågar och solglasögon från Céline i våra butiker i Helsingborg och på Väla. Välkommen in och hitta din favorit!

Läs mer

Nattlinser

NYHET! Nu tillpassar vi nattlinser även i vår butik i Landskrona. Vill du se bra utan glasögon, kontaktlinser eller laserbehandling? Då kan du kanske vara rätt person för nattlinser. Nattlinsen är en stabil kontaktlins med speciella egenskaper som används på natten. Under tiden du sover formar linsen om din hornhinna….

Läs mer

Maui Jim

Nu finns solglasögon från Maui Jim i ALLA våra butiker. Välkomna att testa världens bästa solglasögon!

Läs mer

Välkommen Helena

Vi hälsar Helena Åkesson välkommen till butiken i Landskrona. Helena är leg optiker med många års yrkeserfarenhet och hon kommer att bli en stor tillgång i vår strävan att vara Landskronas bästa optiker.

Läs mer

Nytt märke hos Optica Väla

Nytt märke i butiken på Väla! Nu har vi fått hem de nya vassa kollektionerna från Saint Laurent, både som solglasögon och glasögonbågar. Välkommen in och prova!

Läs mer

Pigga upp dina trötta ögon

Zeiss har nu lanserat ett helt nytt glas som är specialtillverkat för att pigga upp ögonen efter användning av kontaktlinser. Zeiss EnergizeMe har en speciell design som anpassar sig till de specifika ögonrörelserna hos kontaktlinsbärare. De är optimerade för läsavstånd och digitala enheter och har även en speciell ytbehandling som…

Läs mer

Optica Helsingborg

Nytt märke! Supertrendiga Oliver Peoples är nu uppackat i butiken på Kullagatan. Kom in och prova din favorit.

Läs mer