Optica Väla Välkommen in till oss på Optica

Optica öppnade butiken på Väla 2012. I april 2017 flyttade vi till vår nya lokal på Stora torget, ingång 6 (nära restaurangerna). Butiken ägs och drivs av Anders Fejne och Peter Floberg, som är butikschef.

Vi på Optica älskar glasögon. Vi brinner för att ge dig de mest kvalificerade synlösningarna som finns på marknaden och en service utöver det vanliga! Med vår breda erfarenhet och våra olika specialkompetenser kan vi erbjuda dig det allra bästa för dina ögon och din syn.

Vi har ett brett sortiment av glas, bågar, solglasögon, kontaktlinser, synhjälpmedel såsom luppar och förstoringsglas samt kikare – allt noga utvalt utifrån kvalitet och design. På Väla har vi dessutom nordvästra Skånes största sortiment av solglasögon och Sveriges enda Ray-Ban shop-in-shop. Söker du nya solglasögon så är det oss du ska besöka, vi hjälper dig att hitta ett par som passar just dig! Alla våra solglasögon har fullt UV-skydd och bågar av hög kvalitet.

I butiken finns en komplett optisk verkstad där vi kan slipa glasögon, men även hjälpa dig med en reparation om olyckan varit framme. Vi har även ett eget glaslager och kan därför erbjuda dig nya glasögon på en timme!

Vi på Optica har specialiserat oss i det vi kallar för vår ”Ögonhälsoundersökning”, som är en form av kvalificerad synhälsovård. Undersökningen rekommenderas främst till dig som är över 50 år. Vi mäter trycket i dina ögon, gör synfältsmätning och fotograferar dina ögonbottnar. Hittar vi avvikelser remitteras du snabbt vidare till ögonläkare för fortsatt vård. Vi gör även undersökningar för tex. torra ögon.

Vår personal vidareutbildas fortlöpande, allt för att du som kund ska erbjudas den bästa service och kompetens. Leg. optiker finns på plats alla dagar i veckan. Vi erbjuder även Drop-in i mån av tid.

Kontakt

Väla Centrum - entré 6
Marknadsvägen 9
260 36 Ödåkra

Öppettider

  • Måndag - Fredag
    10:00 - 20:00
  • Lördag - Söndag
    10:00 - 18:00
Brand logo Brand logo Brand logo Brand logo Brand logo Brand logo Brand logo Brand logo Brand logo Brand logo Brand logo Brand logo

Optica Väla's Team

Välkommen in till oss på Optica

Peter  - Butikschef och optikerassistent

Peter

Butikschef och optikerassistent
Ulrika - Leg. Optiker

Ulrika

Leg. Optiker
Maja - Leg. Optiker

Maja

Leg. Optiker
Viktoria - Optikerassistent

Viktoria

Optikerassistent