Optica Landskrona Välkommen in till oss på Optica

Optica öppnade butiken i Landskrona 1997. Du hittar oss på gågatan, Järnvägsgatan 10 i ljusa nyrenoverade lokaler. Butiken ägs av Rob Verbeeck och butikschef är Gergis Sourial.

Vi älskar att gå till jobbet för att hjälpa dig med dina ögon och din syn, och det känner du när du kommer in till oss. Vi har alla våra specialområden och tillsammans har vi en kompetens och en erfarenhet som är mycket svår att slå.

Vi på Optica erbjuder ett brett sortiment av glas, bågar, solglasögon, kontaktlinser och synhjälpmedel såsom luppar och förstoringsglas. Vi har en komplett verkstad där vi kan slipa glasögon, men även hjälpa dig med en reparation om olyckan varit framme.

Vi på Optica har specialiserat oss i det vi kallar för vår ”Ögonhälsoundersökning”, som är en form av kvalificerad synhälsovård. Undersökningen rekommenderas främst till dig som är över 50 år. Vi mäter då trycket i dina ögon, gör synfältsmätning och fotograferar dina ögonbottnar. Hittar vi avvikelser remitteras du snabbt vidare till ögonläkare för fortsatt vård. Vi gör även undersökningar för torra ögon och besvär med dubbelseende, skelning eller andra samsynsproblem.

Vår personal vidareutbildas fortlöpande, allt för att du som kund ska erbjudas den bästa service och kompetens. Vi gör ständigt investeringar i ny teknik.

Välkommen till oss på Optica, din kvalitetsoptiker i Landskrona!

Kontakt

Järnvägsgatan 10
Box 170
261 22 Landskrona

Öppettider

  • Måndag - Fredag
    9.30-18.00
  • Lördag
    10.00-14.00
Brand logo Brand logo Brand logo Brand logo Brand logo Brand logo Brand logo Brand logo Brand logo Brand logo Brand logo Brand logo

Optica Landskrona's Team

Välkommen in till oss på Optica

Rob - Leg. optiker. Ägare och VD

Rob

Leg. optiker. Ägare och VD
Gergis - Optikerassistent / Butikschef

Gergis

Optikerassistent / Butikschef
Emily - Optikerassistent / Optikerstudent

Emily

Optikerassistent / Optikerstudent
Helena - Leg. optiker / Optometrist

Helena

Leg. optiker / Optometrist
Tina - Optikerassistent

Tina

Optikerassistent