Optica Båstad Välkommen in till oss på Optica

Optica öppnade butiken i Båstad 2008 då Andersons Optik överlämnade sin verksamhet. I samband med övertagandet byggde vi om lokalen och moderniserade undersökningsrummet med den senaste tekniken. Du hittar oss fortfarande på Köpmansgatan 66 i Båstad. Butiken ägs och drivs av Rob Verbeeck.

Vi älskar att gå till jobbet för att hjälpa dig med dina ögon och din syn, och det känner du när du kommer in till oss.

På Optica erbjuder vi ett brett sortiment av glas, bågar, solglasögon, kontaktlinser, synhjälpmedel såsom luppar och förstoringsglas, kikare och väderstationer. Vi har en komplett verkstad där vi kan slipa glasögon, men även hjälpa dig med en reparation om olyckan varit framme.

Vi på Optica har specialiserat oss i det vi kallar för vår ”Ögonhälsoundersökning”, som är en form av kvalificerad synhälsovård. Undersökningen rekommenderas främst till dig som är över 50 år. Vi mäter då trycket i dina ögon, gör synfältsmätning och fotograferar dina ögonbottnar. Hittar vi avvikelser remitteras du snabbt vidare till ögonläkare för fortsatt vård. Vi gör även undersökningar för torra ögon och besvär med dubbelseende, skelning eller andra samsynsproblem.

Vår personal vidareutbildas fortlöpande, allt för att du som kund ska erbjudas den bästa service och kompetens. Vi gör ständigt investeringar i ny teknik.

Sist men inte minst: För ett levande centrum i Båstad – Stöd din lokala handel.

Välkommen till oss på Optica, din kvalitetsoptiker i Båstad!

Kontakt

Köpmansgatan 66
269 31 Båstad

Öppettider

  • Måndag - Fredag
    9.30 - 18.00
  • Lördag
    10.00 - 14.00
Brand logo Brand logo Brand logo Brand logo Brand logo Brand logo Brand logo Brand logo Brand logo Brand logo Brand logo Brand logo

Optica Båstad's Team

Välkommen in till oss på Optica

Rob - Leg. optiker. Ägare och VD

Rob

Leg. optiker. Ägare och VD
Gergis - Optikerassistent

Gergis

Optikerassistent
Emily - Optikerassistent / Optikerstudent

Emily

Optikerassistent / Optikerstudent
Tina - Optikerassistent

Tina

Optikerassistent