Tom Ford Tom Fords exklusiva glasögonkollektioner hittar du i alla Opticas butiker.

Tom Ford är mannen som blev en modeikon och efter 14 år som designer hos Gucci startade sitt eget varumärke 2005, där allt han skapat gjort succé - allt ifrån parfymer till kostymer, klänningar, glasögonbågar och solglasögon.

Glasögonkollektionerna är ett tydligt bevis på Tom Fords ställning som en modern innovatör med en förmåga att se framtidens trender före någon annan. Med tydliga influenser från 50- och 60-talets elegans har han skapat bågar som är mer än bara ett par glasögon - de är en modeaccessoar! Materialen och formspråket ger sin bärare en klassisk och vågad look som utstrålar självförtroende. Om du vill stå ut från mängden och uttrycka dig personlighet är Tom Ford märket för dig. Med rena och tidlösa former samt den ikoniska T-loggan på skalmen utstrålar bågarna en elegant och lyxig attityd.

Tom Ford couple image
Tom Ford man image

Tom Fords solglasögon är en tydlig avbild av Tom Ford som designer och person. Sofistikerade, trendsäkra och sexiga. Tom Ford har tagit klassisk lyx in i 2000-talet och där finner vi kärnan i hans solglasögonkollektion. Perfekta detaljer, skräddarsydda former med tydlig känsla av glamour – Tom Fords solglasögon ses ofta på röda mattan. Precis som i Tom Fords klädkollektion är solglasögonen en perfekt blandning av retro och modern stil.

Hos oss på Optica hitta du alltid det senaste från Tom Ford. Varmt välkommen in i någon av våra butiker för att ta en närmare titt på vårt utbud!

tom-ford-glass-1
Jason FT0621
tom ford glass 2
FT5544-B
tom-ford-glass-3
Samantha FT0553