Lindberg prisbelönt dansk design

LINDBERG tillverkar unika bågar i fjäderlätta material. Med en kombination av patenterad teknologi, kompromisslös precision och hantverk ger man bäraren mer än bara ett par glasögon. Bågarna är lättburna, trendiga och efterfrågade världen över - LINDBERG har kammat hem en mängd designpriser. Titanet som används är av samma standard som vid tillverkning av flygplan. Den innovativa designen gör att bågarna saknar skruvar, muttrar och lödningar i konstruktionen.

Lindberg image
Lindberg man image

Bågarna tillverkas för hand och skräddarsys efter kundens önskemål, vilket gör att Du kan vara delaktig i designen av Din båge. Med hjälp av våra certifierade Lindberg-ambassadörer väljer Du modell, storlek och färgkombinationer, resultatet blir en individuell design och perfekt passform.

Urvalet av modeller är stort. Det finns något för de flesta - allt ifrån diskreta Spirit-modeller i garnityr till klassisk enkelhet eller en mer kaxig och vågad stil i Acetanium-, n.o.w- och Strip-serierna. För dig som vill ha någonting extra speciellt finns Lindbergs bågar gjorda i äkta buffelhorn. Handpolerade för att få fram naturens utsökta färgmönster som är unika för materialet.

Vid specialbeställning får du även insidan av skalmen graverad med ditt namn, helt utan extra kostnad. Utbyte av sadlar och skalmtoppar ingår alltid vid behov.

Vi på Optica är certifierade Lindberg-ambassadörer.

lindberg-frame-1
lindberg-frame-text-1
lindberg-frame-2
lindberg-frame-3
lindberg-frame-text-3
lindberg-frame-4
lindberg-frame-text-4