ZEISS SmartLife Individual 3 – våra progressiva toppglas blir 

Vår bästa glasportfölj – ZEISS SmartLife – är framtagen för dagens uppkopplade och aktiva värld. Nu för tiden vill de flesta av oss alltid vara nåbara via mobilens olika appar, oavsett om vi är hemma eller ute på språng. Detta ställer högre krav på våra ögon än någonsin förr.
Därför lanserades glasen ZEISS SmartLife för några år sedan – moderna glasögonglas där fokus ligger på att göra det lätt att snabbt växla fokus mellan olika synavstånd, som till exempel mellan mobilen eller surfplattan och omgivningen. Glasen tar dessutom hänsyn till hur synen påverkas av din ålder, samtidigt som de har en optimal balans mellan optik och estetik, så att du både ser bra och ser bra ut.

 

Nu i höst lanseras ZEISS SmartLife Individual 3. I och med detta blir våra progressiva toppglas flera strån vassare!
Med sin helt nya Intelligence Augmented Design TM Technology har ZEISS studerat synbeteendet i olika åldersgrupper i detalj, och baserat den nya glasdesignen på en analys av hela 12.5 miljoner datapunkter. På detta sätt har man fått fram glas med ännu bredare klara synfält, som upplevs mera naturliga än någonsin.
Prova själv, och upplev skillnaden!