Bättre mörkerseende på köpet

 

Glasögonglas med ZEISS i.Scription® Technology är skräddarsydda in i minsta detalj för att passa dina ögon och ge en klarare och tydligare syn med förbättrad kontrast. Upplev ett skarpare och förbättrat seende – särskilt i mörker och i gryning/skymning.

För att tillverka glas med ZEISS i.Scription® Technology analyseras dina ögon inte bara med hjälp av en synundersökning utan även med ett speciellt datorstyrt mätsystem: ZEISS i.Profilerplus.

Till skillnad från standardmetoderna mäter detta glas även din syn med utvidgade pupiller och skapar med hjälp av vågfrontsteknik en individuell synprofil på bara några sekunder. Resultatet är en synprofil lika unik som dina fingeravtryck, där de typiska synfelen (t.ex. när- eller översynthet) och aberrationer av högre ordningen – som i stor utsträckning påverkar synförmågan i mörker och i gryning/skymning – identifieras korrekt.

*Läs mer om ZEISS i.Scription® Technology här*