Gratis glasögon till dig som flytt kriget i Ukraina

Gratis glasögon till dig som flytt kriget i Ukraina

OBS! Detta erbjudande har upphört 30/9-2022

Är du från Ukraina och tvingades lämna ditt hem på grund av kriget? Hos oss kan du göra en synundersökning och få glasögon kostnadsfritt. 

Försvunna eller förstörda glasögon är självklart långt ifrån det första du tänker på. Samtidigt vet vi precis hur begränsade vi människor blir när vi inte ser bra. På detta sätt vill vi tillsammans med vår glasleverantör ZEISS försöka bidra till att göra vardagen lite lättare för dig.

Varmt välkommen in till oss!

Vår tjänst med kostnadsfria glasögon är endast till för dig som är krigsflykting från Ukraina. För att säkra att hjälpen går till rätt ändamål ber vi dig om legitimation i form av pass eller andra lämpliga dokument.

Varje person är berättigad till ett par glasögon med individuellt anpassade glas från ZEISS.
I erbjudandet ingår inte solglas, färgskiftande glas, specialglas för sport, bilkörning, kontor eller övrigt. Syntest, konsultation och glasögonbåge från ett särskilt urval av vårt sortiment får du kostnadsfritt av oss.

Примітка! Ця пропозиція закінчилася 30/9-2022

Безкоштовні окуляри для біженців із України

Ви з України і були вимушені покинути свій дім внаслідок війни? У нас ви можете безкоштовно пройти дослідження зору й отримати окуляри. 

Втрачені чи зламані окуляри – це, звісно, далеко не найгірше з того, що трапилося з людьми, які втекли від війни. Але все ж таки ми знаємо, якими обмеженими стаємо ми, люди, коли не можемо добре бачити. Тому ми разом із нашим постачальником окулярів, компанією ZEISS, хочемо зробити життя трохи легшим для вас.

Запрошуємо до нас!

Наша послуга з надання безкоштовних окулярів передбачена тільки для біженців із України. Щоб переконатися, що послугу отримують саме ті, для кого вона призначена, просимо вас надати посвідчення особистості у формі паспорту чи іншого відповідного документу. Кожна особа має право на індивідуально підібрану пару окулярів від ZEISS. До пропозиції не входять сонячні окуляри, фотохромні окуляри, спеціальні окуляри для спорту, окуляри для водіїв, офісні окуляри тощо Від нас ви безкоштовно отримуєте перевірку зору, консультацію та оправу для окулярів із нашого асортименту.