Bottega Veneta finns hos oss på Väla

Bottega_Veneta

Bottega Veneta har solglasögon för dig som söker hög kvalité och lyxkänsla. Med sin unika men stilrena design finns det något för alla. Märket är inte bara kända för sina solglasögon utan även accessoarer, väskor, kläder och mycket annat. Nu hittar du inte bara Bottega Venetas unika design på Milano gator utan även hos oss på Optica.

Företaget grundades år 1966 i Vicenza, Italien av de två designerna Michele Taddei och Renzo Zengiaro. Idag finner du Bottega Veneta huvudkontor Milano, Italien. Bottegas solglasögon finns i många olika former och färger. Allt från runda mjukare solglasögon till kvadratiska och mer markanta. Men alla har lika hög kvalité och elegans.

Bottega Veneta image 1
Bottega Veneta image 2

 

Välkomna in till vår butik på Väla och testa själva!

Lämna en kommentar