Behandling mot torra och rinnande ögon

Torra ögon är ett mycket vanligt problem och berör cirka 5%-15% av befolkningen. Detta beror oftast på en dålig sammansättning  av tårfilmens olika beståndsdelar som kan resultera i ovanligt hög avdunstning av tårar. Detta ger konsekvenser genom ökade visuella störningar som till exempel känslan av att ha sand eller grus i ögonen. Detta kommer leda till rinnande och irriterande ögon.

Om dina ögon känns rinnande och torra under en längre tid kan en tåranalys vara lösningen på ditt problem. Vi börjar med att undersöka dina ögon och tårfilm samt tårvätskornas kvalitet och kvantitet. Därefter går vi vidare till behandling.  

Behandling mot torra och rinnande ögon Redigera

 

Vi på Optica Helsingborg har ett instrument som behandlar torra och irriterande ögon genom ljus vågor som stimulerar körtlarna under och runt om ögat. Behandlingen är helt riskfri och effektiv mot rinnande ögon. Med den nya teknologin kan vi behandla dina torra och rinnande ögon helt naturligt utan operation.

Behandling mot torra och rinnande ögon Redigera
Behandling mot torra och rinnande ögon Redigera

 

Välkommen in till vår butik på Kullagatan i Helsingborg eller ring oss på 042-21 30 70

Lämna en kommentar