THEO i Landskrona

THEO i Landskrona

De som älskar Theo känner direkt igen dem; de färgglada och djärva Theo bågarna. 1989 skapade de Belgiska optikerna Wim Somers och Patrick Hoet sina första Theo (anagram på Hoet) bågar. Båda hade egen butik och tröttnade på de vanliga glasögon som de sålde. Så de bestämde sig för att själva starta en glasögonkollektion med mottot:
Se inte bara bättre – se också bättre ut”.
För Theo skaparna är glasögon inte bara ett optiskt hjälpmedel; de är en utmärkt modeaccessoar. Målet är att ”dekorera” ansiktet och inte bara att betona ögonen.
Idag, mer än 30 år senare, säljs Theo i ett hundratals butiker över hela världen. 

De första bågarna från Theo bars av Europas avantgarde, men med tiden började Theo tilltala den breda allmänheten. Dagens bågar har ett ganska högfärdigt utseende men ändå fullt bärbara. Stilarna är intressanta men inte ”too much”. 
Egentligen är ingen färg eller form för galen. Inspirationen kommer från alla världens hörn och varje del av designen är utmärkt tekniskt genomtänkt. Resultatet blir alltid ett par unika glasögon.
Theo bäraren vill ha kvalitet, originalitet och exklusivitet. 

Theo är ett belgiskt företag. Alla Theo bågar och solglasögon tillverkas i Belgien och Frankrike på de finaste glasögonfabrikerna. Båda länderna har en lång tradition när det gäller att producera glasögon av utsökt kvalitet och stil. Theo designerglasögon är inget undantag. Dessutom har Theo ett otroligt sortiment av solglasögon; många av dem skapades i samarbete med modedesigner Tim Van Steenbergen och finns i de vildaste formerna, färgerna och materialkombinationerna.

Kändisar har också funnit att Theo glasögonen är perfekta för arbetet eller utelivet. Jennifer Lopez, Nicole Kidman och Cameron Diaz har alla använt Theo glasögon vid många tillfällen.

De flesta som bär glasögon gör det 16 timmar om dagen (7 dagar i veckan). Vi tar bara av våra glasögon för att sova. Därför är det oerhört viktigt att vi äger glasögon som inte bara ser bra ut, utan också känns bra och bekväm även efter långvarigt bruk. Theo är ett perfekt exempel på glasögon av högsta kvalitet som skiljer sig estetiskt från allt på marknaden och är extremt bekvämt.

Känner inte du till Theo än? Men du kanske har haft ett par Alain Mikli, JF Rey eller Boz tidigare? Då är det dags att upptäcka unika Theo.
Är du trött på tråkiga bågar som ser ut som alla andra? Då är det dags att upptäcka färgglada Theo.

VI VÅGAR!  VÅGAR DU?

Som en av få butiker i Sverige och alldeles ensam i Skåne har Theo hittat till oss på Optica i Landskrona. Välkommen in i vår butik och låt dig inspireras av en härlig kollektion full av färgsprakande glädje.
För en sak är säker: 

För varje ansikte finns en Theo.
THEO LOVES YOU! 

 

Theo kollektionen i Landskrona
Theo kollektionen i Landskrona