OPTI-mässan 2020

OPTI-mässan 2020

För några veckor sedan besökte vi den stora optikmässan OPTI i München för att köpa in bågar och hämta inspiration.

GÖTTI: Vi började mässan i Göttis monter och vi var bland de första i världen att få se den nya kollektionen. De nya modellerna väntas komma till butiken redan nästa vecka. Tunna & lätta bågar var vår trendspaning under mässan, precis som vi är vana att se Götti modeller.

MOSCOT

NYTT MÄRKE: Vi köpte bland annat in ett nytt märke till butiken på Kullagatan, franska Caroline Abram. Eleganta, lätta och färgrika dambågar i modern design, som kommer in i slutet på februari.

MOSCOT   MOSCOT   MOSCOT

MOSCOT: Ett av våra favoritmärken, som har över 100 års erfarenhet, släppte en uppdatering av sina bästsäljande modeller på mässan.Lemtosh, Miltzen, Arthur, Nebb & Frankie finns nu att beställa med nässadlar för de som önskar.Efterlängtat!

MOSCOT

MOSCOT   MOSCOT