Bågar av alla slag

Vi har bågar av alla slag och i alla prisklasser! Vårt utbud varierar lite från butik till butik, så välkommen in och prova det som passar dig bäst.

Helsingborg

Optica Helsingborg

I Helsingborg har vi glasögon från flera kända leverantörer som bland andra Lindberg, Chanel, Alain Mikli, Tom Ford, Starck Eyes, Mykita och LA Eyeworks. Bågar från danska Lindberg har hög komfort och fantastisk kvalité. Alla bågar görs i flera färger så kombinationerna är oändliga. Lindberg levererar ständigt nya modeller. Häftiga Moscot har stark retrokänsla. Senaste tillskottet är Oliver Peoples. Vi har självklart många andra märken också. Välkommen in!

Landskrona

Optica Landskrona

I Landskrona har vi glasögon från flera kända leverantörer som bland andra Paul Frank, Lindberg, KunoQvist och J.F. Rey, men har självklart många andra märken också. Välkommen in!

Båstad

Optica Båstad

I Båstad har vi glasögon från flera kända leverantörer som bland andra J.F.Rey, Tom Ford, Lindberg, och KunoQvist. Vi har självklart många andra märken också. Välkommen in!

Väla

Optica Väla

På Väla har vi glasögon från flera kända leverantörer som bland andra Lindberg, Alain Mikli, Starck Eyes och JF Rey. Vi har självklart många andra märken också, såsom Maui Jim, Gucci och Carrera. Välkommen in!